Video ja pildid: Pärnumaal hukkus liiklusõnnetuses autojuht

Copy

Politsei sai täna kella 13.30 paiku teate, et Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 159. kilomeetril Häädemeeste vallas Piirumi külas põrkasid kokku veok Scania ja sõiduauto Jeep, mille roolis olnud 63aastane mees hukkus sündmuskohal.

Sündmuskohal viibinud välijuhi ülesandeid täitnud patrullpolitseinik Kaie Partsi sõnade kohaselt juhtus õnnetus esialgseil andmeil, kui  Pärnu poolt Riia poole liikunud Jeep kaldus vastassuunda ja põrkas kokku Riia poolt Pärnu poole liikunud veokiga. Löögist paiskus Jeep teepervele kraavi ja veok sõitis teelt välja.

„Mõlemad sõidukijuhid viibisid autos üksinda, veoki roolis olnud 55aastane mees viga ei saanud, kuid sõiduautot juhtinud 63aastane mees hukkus sündmuskohal,“ sõnas Parts.

Partsi sõnul olid teeolud sündmuskohal rahuldavad. „Tee oli vihmast küll märg, kuid libe see ei olnud. Nähtavus oli õnnetuse hetkel hea,“ lisas ta.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab menetlus.

Liiklusvoogu sündmuskohal reguleeris politsei, Kaie Parts sõnas kella 14.45 paiku, et ilmselt on liiklus sündmuskohas häiritud veel mõne tunni jooksul.

Avariipaik Piirumi külas.
Avariipaik Piirumi külas. Foto: Kuvatõmmis/tark Tee

Pärnu maakonnas on sel aastal liiklusõnnetustes hukkunud neli inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles