Kassahitis «Aladin» nimitegelast kehastanud näitleja tegi jahmatava avalduse

Elu24
Copy
Filmis «Aladdin» nimitegelast kehastanud Mena Massoud 2019. aasta mais.
Filmis «Aladdin» nimitegelast kehastanud Mena Massoud 2019. aasta mais. Foto: Lakomski/imago images / Scanpix

Disney suurejooneline uusversioon «Aladin» (2019) teenis üle maailma rohkem kui miljard dollarit. Vaatamata kassaedule pole aga Aladini kehastanud näitlejale, Mena Massoudile (28) pärast filmi esilinastust pakutud ühtegi rolli. 

Egiptuse-Kanada päritolu näitleja Massoud tunnistas hiljutises intervjuus, et talle pole pärast «Aladini» pakutud ühtegi rolli ning ta ei ole käinud isegi prooviesinemistel, vahendab theguardian.com.

«Tahan, et inimesed teaksid, et alati ei ole kõik lilleline, kui teed midagi sellist nagu «Aladin»,» teatas Massoud, kellel oli kõirini vaikimisest.

««Ta teenis vist miljoneid. Ta saab nüüd kõiksuguseid pakkumisi». Mitte midagi sellist pole olnud. Mul ei ole olnud isegi ühtegi prooviesinemist pärast seda, kui «Aladin» välja tuli,» tunnistas Massoud.

Näitleja lisas, et ei oota pärast kassahitis osalemist Batmani rolli, kuid vähemalt võimalust. Massoud on aga veendumusel, et olukorda mõjutavad tema vähene kogemus filmimaailmas ning negatiivne mõju suurest rollist menukas perefilmis.

«Ma olen seda (näitlemist - toim) teinud kümme aastat, aga paljud nägid mind esimest korda Aladini rollis,» lisas Massoud ja täpsustas, et peab oma «Aladini kuvandi» muutmise nimel nüüd palju tööd tegema.

Mena Massoud ja Will Smith filmis «Aladin».
Mena Massoud ja Will Smith filmis «Aladin». Foto: Cap/rfs/Image Supplied By Capital Pictures/Scanpix

Will Smith (51), kes kehastas «Aladinis» džinni, Massoudi karjääri pärast ei muretse, vahendab variety.com.

«Ta on võrratu näitleja, ta ei pea millegi pärast muretsema,» kommenteeris Smith Massoudi olukorda.

Õnneks pole Massoudi tulevik hetkel veel liialt negatiivne. Enne «Aladini» esilinastust sai ta kandva rolli Hulu teleseriaalis.

«Aladin» põrutas kinodesse selle aasta mais ja teenis piletimüügiga üle miljardi euro. Tänavu on miljardi piiri ületanud kokku seitse filmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles