Video ⟩ Möllubänd tõmbas Tõstamaal sae käima

Pärnu Postimees
Copy
Show- ja mölluansambel Teravmoon valis oma uue videosingli võttekohaksTõstamaa.
Show- ja mölluansambel Teravmoon valis oma uue videosingli võttekohaksTõstamaa. Foto: Teravmoon

End show- ja mölluansambliks nimetav bande Teravmoon sai valmis uue videosingli, mille tegevus toimub valdavalt Tõstamaal.

“Sattusin siia kanti liikuma ja nägin ühte vana põlenud saekaatrit tee ääres. Kuna meie loo pealkiri on “Tõmbame Sae Käima“, siis polnud vaja pikalt mõelda ja planeerisime esimese võtteperioodi Tõstamaale. Siin on tõeliselt ehedad võttepaigad. Iga nurga tagant paistab välja mõni uus kullaauk,“ kommenteeris nändi laulja  Tiit Savason võtteplatsi asukohavaliku tagamaid.

Tõstamaal üles võetud video pajatab omas võtmes eestlaste seas üha populaarsemaks muutuvast spordialast –saagimisest.

”Kes saeb metsa vales kohas, kes saeb elukaaslase närve kodus, kes saeb riiki – saagimist on viimasel ajal tõesti palju. Samas on ka kohti, kus ei saa jätta saagimata. Me kindlasti ei pretendeeri füüreriteks, öeldes, et nii on ja nii peab olema! Inimesed oskavad ise mõelda, me lihtsalt tõstatame teema, millele mõelda. Ma-tahan-sind-sa-hõõrud-mind bände on juba piisavalt, pointi on ka vaja!,“ arvas muusika autor Silver Savason.

Ansambel tõstis esile kohalikku külalislahkust ja innovatiivselt mõtlevaid inimesi. 

“See, kui kiiresti me Tõstamaa bussikasse pangakontori saime rajada ja millise entusiasmiga rahvamaja baariomanik ideedega kaasa tuli, on lihtsalt legendaarne.  Tallinnas oleks pidanud me päevi veetma, et lubasid saada ja sobivaid inimesi leida. Siin toimus kõik iseenesest,“ kiitis Silver Savasson koostööd kohalikega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles