Hans Soll: Sindi pais ja Tori hobusekasvandus

Hans Soll
Copy
Tori hobusekasvanduse võsast välja raiutud sissepääs aitab ajaloolisel ettevõttel kohalikul pildil paremini esile tõusta.
Tori hobusekasvanduse võsast välja raiutud sissepääs aitab ajaloolisel ettevõttel kohalikul pildil paremini esile tõusta. Foto: Ülo Soomets

Algatusrühm “Sindi pais” järgib ühe oma viimatise initsiatiivina üleilmse paisude lammutamise päeva 16. mai üleskutset korraldada kohalikke paisuteemalisi ettevõtmisi. Võib-olla jõuame Tori haldus- ja huvihariduse juhiga nii kaugele, et “Sindi pais” annab oma ülesanded üle analoogühenduse juhile.

Tori valla loodusasend ja Pärnu jõgi on lahutamatud. Kuuldavasti plaanib Tori isegi oma silla renoveerimist-laiendamist ega ole võimatu, et saab sellega ennegi hakkama kui Pärnu linn oma sillaga.

14 hobuserauavalgusti ülesseadmine valla piirile Tammistes annab muinasjutulise valguspildi ja iseloomustab vallajuhtide erksust ja anderikkust. Viimastel aastatel on Levi külas Kuuse talus valminud kalaturistidele imelised männipuit- maakivirajatised, mis moodustavad silmale naudingut pakkuva hoonekompleksi: need on kunstipärased ja imelised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles