Mereäärsed sõpruskoolid korraldasid uurimistööde konverentsi

Copy
Raeküla kooli üheksanda klassi õpilased Berit Valge ja Hanna-Liis Kõivu
uuring selgitas välja õpilaste rahulolu koolitoiduga.
Raeküla kooli üheksanda klassi õpilased Berit Valge ja Hanna-Liis Kõivu uuring selgitas välja õpilaste rahulolu koolitoiduga. Foto: Karina Võigas

Pärnu Raeküla koolis toimus kolme mereäärse sõpruskooli õpilaste loov- ja uurimistööde konverents, millest võtsid osa Pärnu Raeküla kooli, Harjumaa Laulasmaa kooli ja Muhu põhikooli õpilased.

Konverentsil tuli ettekandmisele kaheksa paremat kolme kooli õpilaste tööd: kolm esitlust Raeküla ja Laulasmaa koolist ja kaks Muhu koolist. Seminari ettekandeid olid kuulama tulnud Raeküla kooli kaheksandikud, et saada isiklikku kogemust ja mõtteid oma uurimistöö kirjutamiseks ja kevadiseks kaitsmiseks.

Ettekanded puudutasid eri valdkondi.

Pärnakad Jessika Turk ja Elis Laur õpetaja Aeliita Kase juhendamisel tutvustasid uuringut “Raeküla kooli 5. klasside õpilaste kehalise aktiivsuse võrdlemine 2018". Berit Valge ja Hanna-Liis Kõiv esitlesid uuringut “Raeküla kooli 8. klasside õpilaste rahulolu koolitoiduga”, neide juhendas õpetaja Agne Jepiselg. Cevin Liivak, keda juhendas Uko Kõrge, tutvustas korvpalliteemalist lauamängu.

Muhu põhikooli õpilased uurisid Muhu tikandi kasutamist.
Muhu põhikooli õpilased uurisid Muhu tikandi kasutamist. Foto: Karina Võigas

Muhu põhikooli õpilaste ettekanded puudutasid rattaretke ümber Muhu saare ja selle kajastamist kaardirakendustes ning Muhu tikandit kasutades pluuside tikkimist.

Laulasmaa kooli õpilased esitlesid uuringut multimeediavahendite kasutamisest õppetöös, Sipelgapesa mudelit ja Laulasmaa kooli viiendate–üheksandate klasside õpilaste toitumis- ja liikumisharjumuste tervislikkust.

Laulasmaa kooli õpilased uurisid multimeediavahendite kasutamist õppetöös.
Laulasmaa kooli õpilased uurisid multimeediavahendite kasutamist õppetöös. Foto: Karina Võigas
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles