Euroopa parimast jetisportlasest sai lepinguline sõitja, kes hakkab puid istutama

Märt Pilme
, reporter
Copy
Jasmiin Üpraus on õnnelik, et Eesti Olümpiakomitee nomineeris ta aasta naissportlaseks. Veel enam rõõmustab 19aastast pärnakat tõsiasi, et jetisporti ehk nišiala on märgatud.
Jasmiin Üpraus on õnnelik, et Eesti Olümpiakomitee nomineeris ta aasta naissportlaseks. Veel enam rõõmustab 19aastast pärnakat tõsiasi, et jetisporti ehk nišiala on märgatud. Foto: Mailiis Ollino

Jetisportlane Jasmiin Üpraus sihib järgmisel aastal kuut tiitlit. Peale spordivõistluste kavatseb ta medali noppida koolistki

Mullune hooaeg oli Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi viimase klassi õppurile üliedukas. Pärnakas tuli Euroopa meistriks ja saavutas MMil neljanda koha. Ski GP2 klassis, kus võistlevad mehedki, oli Üpraus EMil pronksil. Auhinnakappi kolksatas paralleelslaalomi MM-hõbegi. Rääkimata Eesti meistritiitlist.

“Euroopa meistritiitel tuli koju!” võttis pärnakas mulluse kokku. “MMil jäid tehniliste viperuste tõttu paljud punktid saamata, seepärast neljas koht. Aga õppisime vigadest palju ja see annab uueks hooajaks kõvasti motivatsiooni.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles