Visketabavusega hädas olnud Pärnu korvpallimeeskond kaotas Tartule ja langes play-off‘i kohalt välja

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Sadama korvpallimeeskond.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond. Foto: Lilli Tölp

Eesti-Läti korvpalliliiga kaheksas tiim Pärnu Sadam sõitis täna Taaralinna, et mõõtu võtta koht tagapool asetseva Tartu ülikooliga.

Priit Vene juhendatav kodumeeskond alustas paremini ja võitis esimese poolaja 46:35. Kolmas veerandaeg õnnestus küll Heiko Rannula hoolealustel 17:16 võita, ent enne otsustavat veerandaega oli pärnakad kümnepunktilises kaotusseisus (52:62).

Sadam vähendas kolm ja pool minutit enne matši lõppu vahe küll viieni, ent kaotusest ei olnud pääsu. Lõpunumbrid Tartule 82:73.

Hooaja esimeses lahingus võitis Pärnu kodusaalis Tartut 85:77 ehk kui hooaja lõpus on mõlemal tiimil võrdselt võite-kaotusi, asub Tartu kõrgemal, kuna neil on omavahelised mängud ühe punktiga plussis. 

Pärnu esindusmeeskond võimutses küll lauavõitluses, ent oli hädas visketabavusega. Suvepealinlaste protsent visetel oli vaid 31, tartlastel 46.

Üleplatsimeheks kujunes pärnakas Märt Rosenthal, kes viskas oma eelmise koduklubi vastu 23 punkti. Marko Stojadinovic lisas 13 ja Lauris Blaus kümme punkti. Tartu resultatiivseimaks osutus Pärnu tiimiski pallinud Robert Valge, kes viskas 21 silma.

Tartu tõusis võiduga Pärnust mööda kaheksandaks.

Pärnu mängib neli järgmist matši kodusaalis. Järgmisena sõidab külla Eesti esiklubi BC Kalev/Cramo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles