Fotod ⟩ Kettagolfi alaliit tunnustas Maarjamaa silmapaistvamaid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Aasta parimad: Kristin Tattar ja Albert Tamm.
Aasta parimad: Kristin Tattar ja Albert Tamm. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti kettagolfiliit (EDGL) kuulutas Tallinnas auhinnagalal välja lõppenud aasta parimad sportlased.

Parimaks naissportlaseks valiti Kristin Tattar, kes esimese eurooplasena võitis aasta kettagolfi tippsündmuse ehk USA lahtised meistrivõistlused. Peale selle triumfeeris kolme viimase aasta Pärnumaa parim naissportlane ja Eesti Olümpiakomitee aasta naissportlase nominent Kanada lahtistel meistrivõistlustel ja teenis üldvõidu EuroTouril. 

Aasta noorsportlase aunimetuse pälvis 14aastane pärnakas Mathias Villota, kes mullu osales 14-l PDGA ehk rahvusvahelise disc golf’i assotsiatsiooni turniiril ja võitis neist 12. Tiimide MMil aitas suvepealinlane Eesti pronksile ja võitis Balti meistrivõistlustel noorte klassi nõnda veenvalt, et võinuks esimeseks tulla meeste seaski. Ühtlasi pälvis Villota noorimana kutse USA lahtistele meistrivõistlustele.

Parima noorsportlase nimetuse pälvis Mathias Villota.
Parima noorsportlase nimetuse pälvis Mathias Villota. Foto: Eero Vabamägi/postimees

Aasta parimaks võistluseks valiti Estonian Open, mida korraldas kohalik Rotmeister DG tiim. Selle aasta mõõduvõtule on juba nime kirja pannud USA tipud Paul McBeth ja Eagle McMahon.

Rotmeister DG tiim. 
Rotmeister DG tiim. Foto: Eero Vabamägi/postimees

Pärnumaa mees Raimo Kimmel, kes meeskondlikul MMil oli Eesti kapten, kuulus seeniorsportlase valikul kolme nominendi hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles