Sadama korvpallimeeskond lõpetas ühe lätlasega lepingu ja tõi teise asemele

Märt Pilme
, reporter
Copy
Ivars Žvigursi ja Pärnu Sadama teed läksid lahku.
Ivars Žvigursi ja Pärnu Sadama teed läksid lahku. Foto: Lilli Tölp

Kui üleeile teatas Pärnu Sadama korvpallimeeskond, et on loobunud lätlase Ivars Žvigursi teenetest, siis tänaseks on löödud käed juba uue lõunanaabriga.

"Pärnu Sadama meeskonna ja Ivars Žvigursi teed lähevad sõbralikult lahku. Meeskonna juht Johan Kärp kinnitab, et see ei olnud kerge otsus, kuid vastastikusel kokkuleppel oli kõigile osapooltele nii parem. Novembris meeskonnaga liitunud 24aastane viskav tagamees pidi jääma eemale viimastest mängudest, kuna teda vaevab põlvevigastus," kirjutati Pärnu esindusmeeskonna sotsiaalmeedias.

Žvigurs panustas Eesti-Läti ühisliigas 12 mänguga keskmiselt 10,5 silma, hankis 3,8 lauapalli ja jagas ühe söödu.

Uus mängija Linards Jaunzems tegutseb samal positsioonil mis Žvigurs. 24aastane mees alustas tänavust hooaega Ventspilsis, kus kogus 17 matšiga keskmiselt 20 mänguminutit, 7,1 punkti ja 4,8 lauapalli. Eelmisel hooajal esindas 202sentimeetrine Jaunzems Läti ülikooli meeskonda, kus oli selge liider ja panustas keskmiselt 18,5 punkti ja 7,8 lauapalli.

Pärnu Sadam asub ühisliigas üheksa võidu ja 12 kaotusega kaheksandal kohal, mis viiks põhiturniiri lõpus play-off'i. Uus ääremängija võib debüüdi teha juba esmaspäeval, kui pärnakad madistavad kodusaalis Rakvere Tarvaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles