Põhja-Pärnumaa otsib Rukkilille lasteaia ümberehitajat

Meelis Kalme
Copy
Vändra lasteaed, Rukkilille maja. Spordi 13.
Vändra lasteaed, Rukkilille maja. Spordi 13. Foto: Mailiis Ollino

Põhja-Pärnumaa vald kuulutas sel nädalal välja hanke, leidmaks Vändra Rukkilille lasteaia rekonstrueerija.

Vastavalt riigihangete registri infole on eesmärk Vändra Rukkilille lasteaia hoonesse tehtud investeeringu kaudu parandada energiatõhusust ja seeläbi vähendada energiakadu ja hoone ülalpidamiskulu.

Tööde käigus soojustatakse Rukkilille välisperimeeter, ehitatakse välja soojustagastusega ventilatsioon, rekonstrueeritakse küttesüsteem, rajatakse uus soojussõlm ja paigaldatakse katusele paneelid, et kasutada päikeseenergiat. Samuti ehitatakse ümber soojavee- ja elektrisüsteem ning rajatakse hoonele uus vihmaveesüsteem koos sademevee kanalisatsiooniga.

Lasteaed on Põhja-Pärnumaa valla tänavune suurim investeeringuobjekt. Eelmise aasta eelarves oli hoone korrastamiseks plaanitud 353 850 eurot. Korraldatud hanke tulemusena selgus, et projekt läheb üle kahe korra kallimaks, mistõttu selle elluviimine lükati 2020. aastasse. Tänavusse eelarvesse on hoone korrastamiseks kavandatud 900 000 eurot.

Äsja välja kuulutatud hankele saab pakkumisi teha 6. märtsini ja tööd peaksid objektil algama 4. mail ja lõppema 30. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles