Neljapäeval tuleb kuni viis kraadi sooja

BNS
Copy
Esmaspäeval on oodata väheseid sademeid ja kuni kümme kraadi sooja.
Esmaspäeval on oodata väheseid sademeid ja kuni kümme kraadi sooja. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni viis kraadi sooja ja pilvede vahelt piilub päikegi.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, öö hakul on sadu Lõuna-Eestis tihedam. Tekib udu. Enne südaööd puhub edela- ja läänetuul neli kuni üheksa, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis, pärast keskööd nõrgeneb muutliku suunaga tuul seitsme meetrini sekundis. Õhutemperatuur jääb kolme miinus- ja kahe plusskraadi vahele.

Peipsi järvel puhub öö hakul edelatuul neli kuni kaheksa, puhanguti 11 meetrit sekundis, pärast keskööd nõrgeneb läänetuul kahe kuni seitsme meetrini sekundis. Laine kõrgus on 0,7–1,2 meetrit, hommikuks 0,3–0,9 meetrit. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Vastu hommikut võib udu tekkida. Nähtavus on enamasti mõõdukas. Õhutemperatuur ulatub nullist kahe kraadini.

Päeval tuleb muutliku pilvisusega ilm ja hommikul püsib udu. Ida-Eestis sajab veidi. Puhub muutliku suunaga tuul kuni seitse meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub edelasse ja lõunasse ning tugevneb nelja kuni kümne, saartel ja läänerannikul õhtul puhanguti 15 meetrini sekundis. Sooja on ühest viie kraadini.

Peipsi järv puhub valdavalt läänetuul kaks kuni seitse meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub edelasse ja lõunasse ning tugevneb vastu õhtut neljas kuni kümne meetrini sekundis. Laine kõrgus on 0,3–0,9, õhtul 0,7–1,2 meetrit. Kohati sajab veidi. Hommikul võib esineda udu. Nähtavus on enamasti mõõdukas. Sooja tuleb kaks kuni neli kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles