Maleässad mängivad nädalavahetusel Tallinnas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Külaots.
Kaido Külaots. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eeloleval nädalavahetusel Viru hotelli konverentsikeskuses toimuval XXI rahvusvahelisel kiirmaleturniiril “Meenutades Paul Kerest” osalevad Eesti paremate maletajate kõrval 1999. aastal FIDE maailmameistriks kroonitud suurmeister Aleksandr Halifman (Venemaa) ja mitmekordne Kerese mälestusturniiri võitja suurmeister Aleksei Širov (Läti).

Reedel ja laupäeval toimuvale eelturniirile saavad ennast veel registreerida kõik Eesti malehuvilised. Pühapäevasele kaheksa osalejaga finaalturniirile on kutsutud suurmeistrid Aleksei Shirov (FIDE reiting 2710) ja Soome esinumber Tomi Nybäck (2634) ning Eesti paremad maletajad Jaan Ehlvest (2594) ja Kaido Külaots (2581). Peale nende pääsevad finaalturniirile eelturniirilt neli paremat.

Teiste seas alustavad eelturniirilt suurmeistrid Aleksandr Volodin ja Igor Švõrjov ning rahvusvaheline meister Tarvo Seeman, Eesti tulevikulootus Ottomar Ladva, Soome suurmeister Heikki Westerinen, Venemaa suurmeister Aleksandr Halifman ja paljud teised.

Eesti malehuvilised, kes pole veel jõudnud eelturniirile registreerida, saavad seda teha, saates e-kirja aadressil info@eestikalev.ee. Registreerimistingimuste ja osavõtumaksu kohta saab informatsiooni Eesti spordiseltsi Kalev koduleheküljelt www.eestikalev.ee. Traditsiooniliselt selgitatakse eelturniiril välja ka parim nais-, noor- ja veteranmaletaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles