Noored matimehed tõid meistrivõistlustelt üheksa autasu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnumaa maadlejad.
Pärnumaa maadlejad. Foto: Maadlusklubi Leo

Laupäeval vallutasid Viljandi spordihoone noored maadlejad, kes selgitasid välja õpilaste vanuseklassi (U15) Eesti meistrid. Parimad selgusid nii Kreeka-Rooma, naiste- kui vabamaadluses.

Pärnumaalt osalesid Eesti esivõistlustel kõik kolm maadlusklubi: Pärnu Leo, Vändra Suure Karu Pojad ja Lihula raskejõustikuklubi Leola.

Kõige arvukamalt oli väljas Pärnu klubi, mis saatis Viljandis matile 12 noosportlast, kellest pool jõudis poodiumile. Vabamaadluses pälvis Renee Paatsi hõbeda ja Hendrik Lasn pronksi. Kreeka-Rooma maadluses vahetas Lasn pronksi hõbeda vastu ja proksmedali said kaela Carl Nilov, Silver Tagi ja Tanner Tilk.

Leola tiim läks võistlustulle nelja maadlejaga. Poodiumile jõudis Stefan-Lauri Mölder, kes nii Kreeka-Rooma kui vabamaadluses tuli kolmandaks.

Leola esindus.
Leola esindus. Foto: Lihula Rjk Leola

Vändra matimeeste saagiks jäi nelja sportlase peale pronks, mille teenis Andreas Välja Kreeka-Rooma maadluses.

Vändra maadlejad.
Vändra maadlejad. Foto: Vändra Suure Karu Pojad

Kui võistlused läbi ja punktid kokku löödud, selgus, et Kreeka-Rooma maadluses on Pärnumaa matimehed esirinnas, pälvides maakondade (sealhulgas Tallinna linn) arvestuses pealinna järel teise koha. 26 klubi arvestuses oli Leo neljas, Vändra kümnes ja Leola 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles