Koduotsija Merevaigukarva silmadega Sandy loodab leida kodu

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Sandy on üheksakuune kassitüdruk, kel nurrumootor töökorras ja kes ei pelga ülejäänud kasse.
Sandy on üheksakuune kassitüdruk, kel nurrumootor töökorras ja kes ei pelga ülejäänud kasse. Foto: MtÜ Seltskonad Käppadel

Tootsis vabaühenduse Seltskond Käppadel kassitoas ootab kodupakkumisi mullu 1. juunil sündinud kassitüdruk Sandy, kel tutikesed kõrvaotstes ja silmad kollakaspruunid kui merevaik.

Sandy on pärit Keila lähedalt, kus kodutu kassiema tõi oma viiepealise pesakonna ühe heasüdamliku naise hoovi. Sealt sattus kiisu Pärnumaa vabatahtlike loomapäästjate juurde. 

Kassipreili võib võõraste inimestega esmakokkupuutel tagasihoidlik olla, kuid talle vaikselt lähenedes haihtub hirm. Sandy saab hästi läbi ülejäänud kassidega, ta on steriliseeritud, kiibitud ja saanud regulaarselt parasiiditõrjet. 

Uude elukohta läheb Sandy loovutuslepinguga ja -tasu eest, et annetuste abil toimiv ühing saaks edaspidigi hädasolijaid aidata.

Kui teie südames ja kodus jagub ruumi kiisule, kelle usalduse võitmiseks võib natuke aega kuluda, võtke ühendust MTÜ Seltskond Käppadel telefonil 5841 6002 või e-posti aadressil kiisupoisid@gmail.com.

Õige pereni jõudmise korral saab MTÜga läbi rääkida transpordi suhteski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles