Vutihooaeg algas võidu ja kahe viigiga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Valgetes särkides Pärnu jalgpalliklubi alustas esiliigahooaega viigiga mulluse hõbedasatsi FC Flora vastu.
Valgetes särkides Pärnu jalgpalliklubi alustas esiliigahooaega viigiga mulluse hõbedasatsi FC Flora vastu. Foto: Urmas Luik

Pea neljakuine jalgpallipaus on läbi ja taas pandi Eesti meistrivõistlustel pall mängu. Siinsetele fännidele läheb ilmselt enim korda tugevuselt teine tase ehk esiliiga, kus pallib koguni kolm Pärnumaa satsi – Pärnu Vaprus, Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ja Vändra Vaprus.

Esimesena astus võistlustulle mullugi samas liigas pallinud Pärnu Vaprus, kes võõral väljakul viigistas 2:2 FC Elvaga. Tulises mängus jagas kohtunik suisa 11 kollast ja kaks punast kaarti. Pärnu tuli kahel korral kaotusseisust välja ja viigistas alles 89. minutil, kui penalti realiseeris Ronaldo Tiismaa.

Pärnu Vapruse peatreeneri Taavi Midenbriti sõnutsi oli matš avavoorule kohane: mõlemad tiimid tegutsesid rabedalt ja mänguilu nappis. “Keegi pole veel ­õiget mängurütmi leidnud, aga mind üllatas kiire tempo. Kaks võrdset võistkonda ja viik oli aus tulemus. Meile oli see magusam, kuna viigistasime matši lõpus,” võttis loots mängu kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles