Põhja-Pärnumaa vald pakub töötavate vanematega kodus õppijatele sooja lõunat

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Pärnu-Jaagupi Pesamuna lasteaia köök pakkus direktor Sirje Mölderi sõnutsi põhiroaks täisteramakarone hakklihaga, peale selle magustoidu.
Pärnu-Jaagupi Pesamuna lasteaia köök pakkus direktor Sirje Mölderi sõnutsi põhiroaks täisteramakarone hakklihaga, peale selle magustoidu. Foto: Mailiis Ollino

Põhja-Pärnumaa vallavalitsus otsustas eilsest pakkuda lõunasööki neile õpilastele, kelle vanemad eriolukorra ajalgi käivad tööl. Enim sooja toidu soove oli esitatud Tootsi piirkonnast, vähem Pärnu-Jaagupi kandist ja üks laps on kirjas Vändra piirkonnast. Toidu valmistavad Vändras ja Pärnu-Jaagupis lasteaia kokad, Tootsis hooldekodu köök, mis teeb süüa kohalikule lasteaiale ja põhikoolilegi.

Põhja-Pärnumaa valla haridus- ja kultuuriosakonna juhataja, abivallavanem Tarvi Tasane rääkis, et lasteaiad on avatud ja mudilastele tehakse süüa ja seepärast pärisidki vallaametnikud piirkonniti, kui palju oleks sooja lõuna soovijaid.

Toit antakse õpilastele eriolukorra nõudeid järgides üle turvaliselt ja termokarpides. Eile oli esimene toidupäev Tootsis 13-l ja Pärnu-Jaagupis esialgu kirja antud neljast õpi­lasest kahel, sest teistel jäi vanem ­koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles