Uued piirangud ⟩ Kaubanduskeskused suletakse, lahti jäävad vaid sealsed toidupoed ja apteegid

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Uute piirangute järgi suletakse kaubanduskeskused ja avatuks jäävad vaid üksikud müügikohad nagu toidupoed ja apteegid.
Uute piirangute järgi suletakse kaubanduskeskused ja avatuks jäävad vaid üksikud müügikohad nagu toidupoed ja apteegid. Foto: Meelis Kalme

Valitsus otsustas seada sisse uued piirangud avalikus kohas liikumisele, kaubanduskeskustele, meelelahutus- ja söögikohtadele.

Homsest, 25. märtsist tuleb avalikus kohas (näiteks mängu- ja spordiväljakutel, randades, promenaadidel, tervise- ja matkaradadel) ja siseruumis (välja arvatud kodus) hoida teiste inimestega vähemalt kaks meetrit vahet. Avalikus kohas tohib koos viibida kuni kaks inimest. Piirang ei kehti koos viibivatele ja liikuvatele peredele ega avalike ülesannete täitmisel.

27. märtsist on kaubanduskeskused suletud. Avatuks jäävad toidupoed, apteegid, telekommunikatsiooni ettevõtete müügikohad, pangakontorid, pakiautomaadid ja kauplused, kus müüakse või laenutatakse abivahendeid ja meditsiiniseadmeid abivahendi kaardi või meditsiiniseadme kaardi alusel. Söögikohtades on lubatud vaid toidu kaasamüük. Sisse- ja väljapääsude juures tuleb tagada desinfitseerimisvahendite olemasolu.

27. märtsist tuleb kella 22st sulgeda söögikohad, baarid ja teised lõbustusasutused, välja arvatud toidu kaasamüük ja kojuvedu.

27. märtsist on suletud meelelahutuskohad (näiteks keegli-, boolingu-, piljardisaal, vesipiibukohvikud, täiskasvanute klubid).

Piirangud vaadatakse üle kahe nädala möödumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles