Meelis Kukk: Hingake sügavamalt, te olete erutatud!

Meelis Kukk
Copy
Pärnu linnavolinikud viitavad oma arvamuslugudes Ilfi ja Petrovi pea 100 aastat tagasi kirjutatud legendaarse satiirilise romaani tegelastele.
Pärnu linnavolinikud viitavad oma arvamuslugudes Ilfi ja Petrovi pea 100 aastat tagasi kirjutatud legendaarse satiirilise romaani tegelastele. Foto: Peeter Langovits

Žanri kriis, Jüri! Näha on, et hiljutine omast võttest selili prantsatamine on tekitanud tõsiseid kahjustusi Pärnu linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehele Jüri Lebedevile. Lausa sedavõrd, et tervenemine näib võtvat kaugelt enam aega kui paar–kolm nädalat. Vähemalt mälukahjustuste puhul.

Kuidas teisiti seletada neljapäevases Pärnu Postimehes Lebedevilt avaldatud kirjutist, kus asjadest tõeselt ja otse rääkimise asemel on keskendutud sildistamisele, vaikides maha ettepanekus toodud põhjendused.

Aga anname andeks, keda meist ei või õnnetused tabada!

Esitan faktid: 23. märtsil laekus 19 volikogu opositsiooniliikme allkirjaga ettepanek kutsuda volikogu erakorraline istung kokku 2. aprillil järgmise päevakorraga:

linnapea ülevaade COVID-19 kriisist Pärnu linnas ja edasisest tegevusest, ülevaade Kesklinna silla uuringu tulemuste kohta,

ülevaade kolmanda silla arhitektuurikonkursi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles