Politseimajas sai kinnitust kaks koroonaviiruse juhtu (2)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu politseimaja.
Pärnu politseimaja. Foto: Urmas Luik

Sel nädalal sai kinnitust kahe Pärnu politseimajas töötava ametniku nakatumine koroonaviirusesse. Kokku on politsei- ja piirivalevametis COVID-19 positiivse proovi andnud üheksa inimest.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla teatel kinnitati ühe Pärnu politseimajas töötava ametniku koroonaviirusesse nakatumine üleeile, 7. aprillil. Pärast seda andis kordusproovi teinegi töötaja, kes oli haigeks jäänud nädalapäevad varem, märtsi lõpus, kuid kelle test oli siis negatiivne. Eile, 8. aprilli õhtul selgus, et tema kordusproovi tulemus oli positiivne.

Mõlemad töötajad on sisetööd tegevad ametnikud ja jäid haigustunnuste ilmnemisel koju. Enne haigstumist käisid nad tööl ja puutusid kokku kolleegidega. Lääne prefekti Kaido Kõplase sõnade kohaselt võetakse täna õhtul Pärnu majas ette desinfitseerimine. „Tellisime puhastuse ennetava meetmena nakkusohu vältimiseks, kuigi mõlema haigestunud kolleegi majas liikumisest on juba mõnda aega möödas,“ sõnas Kõplas.

„Igal juhul teeme kõik endast oleneva, et viiruse levikut peatada,“ kinnitas Kõplas. Kõik haigeks jäänutega kokku puutunud ametnikud saavad sümptomite ilmnemisel anda koroonaviiruse proovi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles