Galerii ⟩ Tallinna maantee ristmiku remont jõuab peagi lõpusirgele

Copy

Täna hommikul lõppesid kahel järjestikusel ööl Pärnu Tallinna maantee, Jannseni ja Rääma tänava ristmiku suuremad asfaltimistööd, teha on jäänud veel mõni mahapööre.

Edasi on vaja ristmikule kanda teekattemärgistus, paigaldada liiklusmärgid ja foorid. Linnavalitsuse teatel alustatakse teekatte eelmarkeerimisega juba täna ja põhitöödega esmaspäeval.

Teekatte märgistamise, liiklusmärkide paigaldamise ja foorikonsoolide tõstmise ajal võib esineda ajutisi liiklustakistusi, kuid suured tööd on seal nüüd möödas.

Täna õhtuks võetakse maha vasakpöördeid keelavad ajutised märgid ja ristmikul saab taas vasakule pöörata. Eriti oluline on see kesklinnast Vana-Pärnu poole sõitjatele.

“Ideaalsete ilmastikutingimuste korral ja kui ei tule ootamatuid takistusi, võib tõepoolest juhtuda, et tööd lõpevad enne 15. maid,” vahendas linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar.

Tallinna maantee, Jannseni ja Rääma tänava ristmikku laiendab AS TREF Nord, mis võitis selleks korraldatud riigihanke. Tööd lähevad koos käibemaksuga maksma veidi üle kahe miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles