Uus nädal algab hoovihmaga

BNS
Copy
Algaval nädalal on oodata hoovihma.
Algaval nädalal on oodata hoovihma. Foto: Urmas Luik

Algava nädala esimestel päevadel on oodata hoovihmahooge, mis aga kolmapäeval järele annavad.

Ilmateenistuse teatel tuleb ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub läänetuul kiirusega kuni seitse meetrit sekundis, äikesega on tuul puhanguline. Sooja on kolmest kaheksa kraadini. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Tuul muudab suunda ja puhub kuni kuus meetrit sekundis. Sooja on 9–15 kraadi.

Teisipäeva öö tuleb samuti muutliku pilvisusega ja kohati sajab hoovihma. Tuule kiirus ulatub seitsme meetrini sekundis. Õhutemperatuur jääb ühe ja kuue kraadi vahele. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab. Puhub valdavalt põhjatuul, mille tugevuseks ennustatakse kuni seitse meetrit sekundis. Sooja on 11–16, rannikul kohati kaheksa kraadi.

Kolmapäeva öösel on oodata selget või vähese pilvisusega sajuta ilma. Põhjatuulel on kiirust kuni seitse meetrit sekundis. Sooja on kahest kaheksa kraadini. Päev jätkub samamoodi, olles valdavalt sajuta. Puhub loode- ja läänetuul viis kuni kümme, pärastlõunal rannikul iiliti 14 meetrit sekundis. Õhusooja tuleb 11–16, rannikul paiguti kaheksa kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles