Lugejakiri ⟩ Miks Maximas ei saa käsi desotada?

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy

Pärnu Postimehe lugeja uuris, miks Pärnu Maxima toidupoes pole kindaid ega desovahendeid. “Kes selle eest vastutab?” küsis nördinud poekülastaja ja arvas, et koroonaviiruse leviku ärahoidmiseks peaksid kõikides kauplustes kehtima ühesugused reeglid.

“Praegu on nii, et ühes poes saad kindad, käsi desinfitseerida, teises pole midagi viiruse vastu kaitsmiseks. Kanpolis ei lubatud ilma käsi desinfitseerimata müügisaaligi,” pahandas mitut ostukohta väisanud ja olukorda hinnanud kunde. 

Maxima meediajuhi Regina Salmu teatel on Pärnu XXX Maximas kaheksa kohta, kus saab nii käsi desinfitseerida kui kindaid võtta.

“Poes ei saa tekkida olukorda, et inimesel ei ole kuskil võimalik käsi desotada ega võtta soovi korral kindadki,” selgitas Salmu.

Kauplusejuhataja korraldusel jälgitakse pideval desovedeliku ja kinnaste olemasolu. “Täna (eile, toim) toimus dosaatorite ülevaatamine ja vajadusel täitmine kella 15 paiku,” täpsustas meediajuht.

Väga soovitame inimestel pöörduda kohe infolauda ja anda teada, kui märgatakse, et midagi on otsas või lausa puudu.

Pärast Pärnu Postimehe toimetuse pöördumist eile kella 18 paiku kontrollis poetöötaja dosaatoreid ja saatis pildid nende asukohtadest. Fotodelt võib näha, et desovedelik on kõikjal olemas ja kindadki igal pool saadaval.

“Väga soovitame inimestel pöörduda kohe infolauda ja anda teada, kui märgatakse, et midagi on otsas või lausa puudu. Vaid koostöös saame hoida kauplused turvalised nii klientidele kui töötajatele,” kutsus Maxima pressipealik ostlejaid üles ühistööle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles