Pärnu linnagalerii ja muuseumid avavad uksed

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Pärnu muuseumis saab veel mai lõpuni näha Itaalia fotograafi Luca Berti portreed Eesti inimestest, külaelust ja kultuurist.
Pärnu muuseumis saab veel mai lõpuni näha Itaalia fotograafi Luca Berti portreed Eesti inimestest, külaelust ja kultuurist. Foto: Mailiis Ollino

Uue kunsti muuseum, Pärnu muuseum ja linnagalerii teevad järgmisest nädalast külastajatele taas uksed lahti, samal ajal tuleb sealgi jätkuvalt kinni pidada eriolukorra nõuetest.

Pärnu uue kunsti muuseum avab uksed 11. mail ja on esimesel päeval avatud pool päeva, seejärel on kunstiasutus avatud külastajatele mais iga nädal kolmapäevast pühapäevani ning esmas- ja teisipäeviti suletud. Näeb juba varem avatud Eesti maalikunstnike liidu aastanäitust “Globaalne / lokaalne” ja arvult kaheksandat taaskasutusnäitust “Anna uus elu”.

Pärnu linnagalerii ja Pärnu muuseum avavad uksed 12. maist. Muuseumis saab vaadata nii püsiekspositsiooni kui Luca Berti fotonäitust “Silmast silma. Inimese ja looduse vahel”, mille ülevaloleku aega pikendas mäluasutus mai lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles