Ekslinnavolinik sai riigikohtus korruptsioonikahtlusest priiks (5)

Copy
Ago Kalmeri sõnutsi tõid nii Pärnu maakohtu kui riigikohtu kohtunike väga põhjalikud, professionaalsed ja selged lahendid päevavalgele tõe, mida ta oli uurijatele rääkinud algusest peale.
Ago Kalmeri sõnutsi tõid nii Pärnu maakohtu kui riigikohtu kohtunike väga põhjalikud, professionaalsed ja selged lahendid päevavalgele tõe, mida ta oli uurijatele rääkinud algusest peale. Foto: Margus Ansu / Postimees

Paradoksaalsel kombel osalesin kaks aastat tagasi kohalike omavalitsuste volikogu liikmetele ja ametnikele mõeldud korruptsioonikonverentsil, kui mulle helistas abikaasa ja teatas, et kuna mina telefonile ei vastanud, helistas talle politseist korruptsioonikuritegude uurija Aljona Lind, kes andis teada, et Ago Kalmerile esitatakse kahtlustus korruptsioonikuriteos ja sellega seoses tahetakse ta üle kuulata. See teade mõjus mu abikaasale kui välk selgest taevast.

Ometi just sellise pöörde võttis tolleks ajaks juba 17 aastat kestnud saaga. Selline “lahendus” leiti, lõpetamaks viiel korral halduskohtus õigusvastaseks tunnistatud, Pärnu linnavalitsuses tehtud otsused maatüki sundvõõrandamise hinna kohta, mis kandsid linnapea Romek Kosenkraniuse allkirja!

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles