Lähipäevil tuleb kuni 20 kraadi sooja

BNS
Copy
Uuel nädalal tõuseb temperatuurinäit paiguti 20 soojakraadini.
Uuel nädalal tõuseb temperatuurinäit paiguti 20 soojakraadini. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eeloleva nädala teisipäeval ja kolmapäeval tõuseb termomeetrinäit paiguti 20 soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel tuleb ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 meetrit sekundis. Sooja on 2–8, rannikul kuni 10 kraadi. Teisipäeva päeval on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 meetrit sekundis. Sooja tuleb 15–20, rannikul kohati 10–12 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2–8 meetrit sekundis. Sooja tuleb 3–9, rannikul kuni 11 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Paiguti sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 2–8 meetrit sekundis. Sooja on 15–20, rannikul kohati 10–12 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Vihmasadu levib loodest kagusse. Hommikul saartelt alates sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Puhub lääne- ja loodetuul 2–8 meetrit sekundis. Sooja tuleb 5–11 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kagu-Eestis sajab vihma. Puhub loode- ja põhjatuul, Soome lahe ääres ka läänetuul 4–10, rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on oodata 12–18, rannikul kohati 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles