Motosportlased kihutasid kardirajal

Joel Kukk
Copy
Stardijoonelt sööstavad rajale pärnakad Eero Madisson (nr 124), Karl Takk (nr 66) ja Alex Vetkin (nr 14).
Stardijoonelt sööstavad rajale pärnakad Eero Madisson (nr 124), Karl Takk (nr 66) ja Alex Vetkin (nr 14). Foto: Erakogu

Eesti supermotosõitjad avasid hooaja Pärnu spordiklubi Almaca Motosport auhinnavõistlusega Rapla kardirajal.

Klassis SM50 oli kiireim Meribel Kask Pärnu klubist Vihur Motorsport, teiseks tuli Steven Eugen Tiitsoo (AYR Racing) ja kolmas oli korraldajaklubi liige Caspar Vetkin. SM65 klassis hõivasid pjedestaali Almaca klubi sportlased Mathias Vetkin ja Kristjan-Erich Luhaäär ning Otto Reinhard Viks (HRC Eesti Racing Team). Vihuri võidusõitja Uku Kandelin sai seitsmenda koha.

Klassis Honda100 oli parim Hugo-Brent Freimann (Vihur), järgnesid Mathias Vetkin (Almaca) ja võitja klubikaaslased Karro Robert Jäärats, Oskar Kärg, Aleksander Kärg ja Uku Kandelin.

S3-tsiklite konkurentsis kuulus kaksikvõit Almaca motosportlastele: esimese auhinna vääriliselt kihutas Alex Vetkin, teiseks tuli Karl Takk ja kolmanda koha sai Aksel Pärtelpoeg Äksi motoklubist. Klassis S4 võitis Patrick Pals Vihurist, talle järgnesid Eero Madisson ja Don Eric Laane Almaca klubist ja Pärnu motoklubi sportlane Eiki Kunder. Algajate seas oli parim Eerik Madisson (Almaca Motosport) pjedestaali madalamatele astmetele astusid Enrico Pedak ja Hugo-Brent Freimann Vihurist.

Pit 160 arvestuses kihutas esimese auhinna vääriliselt Risto Jaakson, teine oli Anti Rand ja kolmas Kair Pruuns. Kõik kolm esindavad Almaca klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles