Lihula tulistaja on meditsiiniõde ja töötanud aastaid õppejõuna (43)

Copy
Lihulas kaks inimest tapnud ja nelja vigastanud mees soetas universaalkerega sinise Subaru Legacy 2015. aastal. Auto eelmine omanik nentis, et talle ei meenu auto ostnu nimi, kuid mäletab, et tegemist oli meditsiiniõega, kelle naine oli arst.
Lihulas kaks inimest tapnud ja nelja vigastanud mees soetas universaalkerega sinise Subaru Legacy 2015. aastal. Auto eelmine omanik nentis, et talle ei meenu auto ostnu nimi, kuid mäletab, et tegemist oli meditsiiniõega, kelle naine oli arst. Foto: Lilli Tölp

Eile Lihulas inimeste pihta tule avanud 32aastane Mikk Tarraste on töötanud aastaid meditsiiniõe ja selle valdkonna õppejõuna. Mees on varem kriminaalkorras süüdi mõistetud: ta tulistas aastaid tagasi relvast korterite akendesse.

Kinnipeetu on olnud meditsiinientusiast, kuuludes riiklikesse ja rahvusvahelistesse ühingutesse. Ta on õendusest rääkinud nii leheveergudel, koolitustel kui konverentsidel.

Äriregistri andmeil on kinnipeetu õendusabi osutamisega seotud ettevõtte juhatuse liige.

Mullu aprillini töötas kõnealune 32aastane mees Tallinna tervishoiu kõrgkooli õenduse õppetoolis õpetajana. Samuti on ta töötanud Tallinna lastehaiglas ja Põhja-Eesti regionaalhaiglas õe ja Tallinna kiirabis abiõena.

Kommentaarid (43)
Copy
Tagasi üles