Galerii ja video ⟩ Pärnus avati Mai koertepark: lustlik trall ja tagaajamine võttis keele vestile nii suurtel kui väikestel kutsudel

Copy

Täna avati Pärnus Mai linnaosas koertepark, mida kohalikud koeraomanikud on aastaid pikisilmi oodanud. Uut platsi oli koos peremehega tulnud uudistama mitukümmend elevil kutsat.

Küngastega põnevamaks tehtud murukattega väljak paikneb Mai kergliiklustee ääres vaatlustorni teeotsa ja välivõimla lähistel veidi üle 2200ruutmeetrisel alal. Pargi vahetus naabruses on linna ainus koertele lubatud pääs mereranda.

Pärnu linnapea Romek Kosenkranius avaldas heameelt, et Pärnus on korralik koertepark valminud. “Uus koerte mänguväljak on väga vahva,” kiitis meer ja leidis, et asukoht Mai kergliiklustee ääres sobib sellisele rajatisele igati ja hea, et pargis on kaks 

Lindilõikamise asemel keeras meer pärast avakõnet ja väljaku rajamisega seotute tänamist pidulikult lahti koertepargi kaks väravat. Meeri pereliige, kuueaastane kuldne retriiver Chuck tegi hoolikalt maad nuhutades auringi suurtele koertele mõeldud pargiosas. Teraapiakoerast kutsa näis auringilt naasnuna objekti heaks kiitvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles