Galerii ⟩ Rotarid panid õla alla uuele tänavakorvpalliväljakule

Copy

Pärnu Rotary klubi eestvedamisel avati täna pärastlõunal Munamäel suvepealinna esimene plastkattega 3x3 tänavakorvpalliväljak.

Siinsete rotarite presidendi Siim Suursilla jutu järgi panustab klubi iga aasta kogukonna jaoks ühte suuremasse teosse ja tänavuse ettevõtmisena õnnestus tal klubikaaslasi veenda, rajamaks korvpalliväljak.

“Kui ma abilinnapea ametis olin, müüs mulle selle mõtte maha korvpallientusiast Jaan Allik, kes kurtis Lastestaadioni väljaku kehva seisukorra üle. Kuna sinna kavandatav uisuväljak läheb planeeritust kallimaks, siis vaatasime ka teised korvpalliväljakud üle ja leidsime, et Munamäel oleks väljakule hea koht: siin on juba olemas asfaltkate, millele sai lihtsa vaevaga katte paigaldada ja korvpallikonstruktsiooni lisada,” seletas Suursild.

Rotary klubi president märkis, et klubivennad ja umbes 30 toetajat tulid mõttega kaasa ja nii läks väljaku rajamiseks vajaliku 10 000 euro kokkusaamine ludinal. Linnavalitsuski oli spordiväljaku uuendamise mõttega päri ja nii laotigi eile õhtul nii suvepealinna kui Rotary klubi sümboolikaga haakuv sinine väljakukate maha.

“Käisin juba kella 7 ajal sealt läbi ja vaatasin, et päris uhke asi on valmis saanud,” kiitis vast valminud väljaku ehitamise ideed tagant tõuganud Jaan Allik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles