Teetööde kaart ⟩ Pärnu tänavaremont on täies hoos

Pärnu Postimees
Copy
Tammsaare tänaval kavandatakse sel nädalal asfaltimist, mistõttu plaanitakse uulits reedel liiklusele sulgeda.
Tammsaare tänaval kavandatakse sel nädalal asfaltimist, mistõttu plaanitakse uulits reedel liiklusele sulgeda. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Sel nädalal alustatakse või jätkatakse Pärnus paljude tänavate remonditöödega. Tiheda liiklusega Tammsaare ja Mai tänava ristmik suletakse asfaltimiseks tõenäoliselt reedel, järgmisel nädalal plaanitakse alustada Riia maantee uuendamist.

Tänasest reedeni värskendatakse Rohu tänava asfaltkatet. Töid tehakse lõikude kaupa Männist Liblika tänavani. Tänasest neljapäevani tehakse ettevalmistustöid teekatte asfaltimiseks, reedel asfalditakse. Tänavalõigud, kus tööd käivad, on liikluseks kinni ja seal suunatakse autod mujale.

Tänasest reedeni remonditakse Aasa ja Rohu tänava vahelist Kadri tänava lõiku. Täna algas seal freesimine, kolmapäeval valmistatakse teekate ette asfaltimiseks, reedel asfalditakse. Asfaltimise ajal on tänavalõik suletud ja liiklus ümber suunatud.

Täna toimuvad Raua, Lõo ja Kulla tänava eri lõikude freesimistööd.

Homsest reedeni uuendatakse Rohelise ja Telliskivi tänava vahele jääva Saviaugu tänava asfaltkatet. Homme tehakse selleks ettevalmistustöid, reedel on kavas asfaltida. Asfaltimise ajal on tänavalõik suletud ja liiklus ümber suunatud.

Homme ja neljapäeval remonditakse Rohelise tänava Oja ja Niine vahelist lõiku. Homme plaanitakse seal freesida, neljapäeval asfaltimistöid ette valmistada. Asfaltida pole sel nädalal kavas.

Homsest neljapäevani on plaanis asfaltida Tammiste tee Niidu tänava ja Papiniidu silla vaheline lõik. Praegu on seal avatud ainult linnast väljuv sõidusuund.

Linnavalitsuse teede peaspetsialisti Jaak Kanniste sõnul teed asfaltimise ajaks täielikult kinni ei panda, vaid algul remonditakse üht ja seejärel teist sõidusuunda.

Kolmapäeval tahetakse hakata asfaltima Tammsaare puiestee Karja ja Kanali tänava vahelist lõiku, mis praegu on liikluseks suletud. Tõenäoliselt reedel pannakse kinni sama tänava Karja ja Kooli vaheline lõik, mis tähendab ka tiheda liiklusega Mai tänava ja Tammsaare puiestee ristmiku sulgemist ja bussiliikluse ümbersuunamist. Terve tänav tahetakse nädalavahetuseks, mil Pärnus toimub palju üritusi, liikluseks avada.

Kolmapäeval ja reedel remonditakse Vana-Sauga tänavat Laevast Vana-Sauga lõpuni. Asfaltida pole seal sel nädalal kavas.

Männi tänaval Ojast Lilleni valmistatakse neljapäeval ette teekate, et asfaltida, reedel pannakse asfalti. Asfaltimise ajal on tänav lõikude kaupa suletud ja liiklus ümber suunatud.

Reedel freesitakse ja tehakse ettevalmistustöid, et asfaltida Mai 37, 45, 7, 11 ja 13 juures asuvaid kvartalisiseseid teid.

Riia maanteed ei hakata sel nädalal remontima. Tõenäoliselt järgmisel nädalal alustatakse seal teekatte uuendamist Rähni tänavast Tammsaare puiesteeni. Korraga tehakse töid ainult ühel sõidusuunal, teine jääb liikluseks avatuks. Riia maanteed on kavas suures mahus uuendada Rähnist Haraka tänavani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles