Mäkketõusjad kihutasid pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Pärnumaa Kärnataja klubi sportlane Mart Peterson teenis kõige võimsamate tsiklite taltsutamises kindla esikoha.
Pärnumaa Kärnataja klubi sportlane Mart Peterson teenis kõige võimsamate tsiklite taltsutamises kindla esikoha. Foto: Rene Lehiste

Pärnumaa ekstreemsportlased võitsid Põltsamaal Kuningamäel mootorratturite mäkketõusu Eesti meistrivõistluste esimesel etapil neli poodiumikohta. Almaca motoklubi sõitjatest oli edukaim Travis Siilak, kes võitis esikoha juunioride konkurentsis, ja teiseks tuli Gregor Kopelmaa Kärnataja klubist. Kahe pärnaka järel oli kolmas Robin Kuus.

Kõige pisemate sportlaste seas ehk miniklassis teenis Almaca klubi pesamuna Shara Siilak tartlase Petter Soometsa järel teise auhinna.

Unlimitedi ehk kahe ja enama silindriga varustatud spetsiaalrataste klassis sai kindla võidu Mart Peterson (Kärnataja HC), järgnesid Carma motoklubi esindajad Lauri Drubinš ja Rauno Roo. Timo Riik (Rebellions MK) oli viies ja Raivo Raadikule (Kärnataja HC) kuulus üheksas koht.

Klassis Single mahtusid pjedestaalile Siim Hintser, Siim Kaasik ja Riho Kollist. Pärnumaa motomeestest oli Bruno Soosalu neljas, Andrus Kütta 11. ja Sven Julm 15.

Mootorratturite mäkketõusu hooaeg jätkub sel laupäeval Valga vallas Laatres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles