Vändra ja PJK lõid Pärnumaa derbis viis väravat

Märt Pilme
, reporter
Copy
Vändra Vaprus võitis Pärnu jalgpalliklubi 3:2.
Vändra Vaprus võitis Pärnu jalgpalliklubi 3:2. Foto: Urmas Luik

Täna oli Vändra staadioni 273 istekohast täidetud 183, kui jalgpalli esiliigas madistasid kaks Pärnumaa klubi: kohalik Vaprus ja Pärnu jalgpalliklubi (PJK).

Kodumeeskond läks 12. minutil juhtima, kui tipuründaja Kaarel Saaremets üllatas PJK väravavahti Kaupo Koorti ja lõi palli karistusala joonelt taganurka. Üheksa minutit hiljem oli seis juba 2:0, kui tsenderduse järel sai tabamuse kirja Rainer Peips.

Väravasadu jätkus 26. minutil. Vändrakas Aare Avila tegi kastis Veiko Vesperele haiget ja kohtunik määras 11 meetri karistuslöögi. Penaltit asus lööma PJK kapten Jevgeni Novikov, kes realiseeris selle kindlalt. 30. minutil oli seis juba viigis, kui Vändra puurivaht Andreas Kallaste tegi tsenderdust püüdes prohmaka ja Pärnu ründajal Kein Makoveil jäi mänguvahend vaid tühja väravasse lükata. 

Vändra haaras teise poolaja alguses uuesti eduseisu, kui Saaremets lükkas 50. minutil väravaesiselt võrku Peipsi söödu ja sai kirja teise tabamuse.

3:2 vändrakate võiduga derbi lõppeski. Juunis võitis Vändra Rannastaadionil pärnakaid 2:0.

Vändra on tabelis 16 punktiga neljas. Sama palju punkte on kolmandal kohal oleval Pärnu Vapruselgi, ent neil on matš vähem mängitud. PJK hoiab endiselt eelviimast kohta.

Esiliiga tabel.
Esiliiga tabel. Foto: Jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles