Korvpallimeeskonna pikkade osakond hakkab ilmet võtma

Märt Pilme
, reporter
Copy
Enne koroonaviirusest tingitud hooaja lõppu mängis Linards Jaunzems (palliga) viies matšis ja tegi neis kõigis silmapaistva partii.
Enne koroonaviirusest tingitud hooaja lõppu mängis Linards Jaunzems (palliga) viies matšis ja tegi neis kõigis silmapaistva partii. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskond tõi järgmise hooaja satsi Lauris Blausi kõrvale teisegi tuttava lätlase: 202sentimeetrise Linards Jaunzemsi.

Varem Läti ülikooli ja Ventspilsi esindanud 24aastane ääremängija liitus lõppenud hooaja keskel Pärnu satsiga. 3. veebruari debüütmängus pani ta kohalikud fännid kohe ahhetama, kui kogus Rakvere Tarva vastu võidumängus üleplatsimehena 21 punkti ja hankis kaheksa lauapalli.

Enne koroonaviirusest tingitud hooaja lõppu mängis Jaunzems viies matšis ja tegi neis kõigis silmapaistva partii. Suvepealinna meeskonna ajaloo ühes vägevamas võidus Riia VEFi vastu (79:76) panustas 202sentimeetrine mees 13 punkti ja üheksa lauapalliga. Ventspilsi vastu lajatas ta 18 ja Rapla vastu 20 punkti. Pärnu sai tema liitumise järel hoo sisse ja võitis viiest mängust neli.

Nüüd on Sadama eesliinis juba neli meest: kahe lätlase kõrval kahemeetrine noormängija Kaspar Lootus ja kõva võitlejana tuntud 198sentimeetrine Mihkel Kirves. Tagamängijatest on käed löödud Märt Rosenthali ja Mihkel Kersaluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles