Galerii ⟩ Tänavate remonditööd häirivad liiklust üle suvepealinna

Copy

Sel nädalal uuendatakse teekatet kümmekonnal Pärnu tänaval, millest enam sõidetavad on Tammiste tee, Tammsaare puiestee ja Riia maantee.

Pärnu linnavalitsuse meedianõuniku Teet Roosaare teatel jäi möödunud nädalal asfalditehase rikke tõttu teetöid tegeval TREF Nordil asfaltimata Tammiste tee 500meetrine lõik, mis püütakse uue katte alla saada täna. 

“Tänasest kolmapäeva õhtuni on liikluseks suletud Tammsaare puiestee Kooli ja Karja tänava vaheline lõik, mis on kavas koos varem suletud Karja ja Kanali tänava vahelise lõiguga avada kolmapäeva õhtul,” sedastas linna esindaja.

Riia maantee teekatet on plaanis uuendada Rähni tänavast Harakani. “Homsest neljapäevani freesitakse Rähni tänava ja Tammsaare puiestee vahel vana asfaltkatet, reedeks kavandatakse asfaltkatte panemist,” selgitas Roosaar ja lisas, et töid tehakse lõigu kaupa ühel sõidusuundadest, liiklus on sel ajal suunatud teisele.

Tänasest kolmapäevani asfalditakse Rohelise tänava Oja ja Niine vahelist lõiku.

Täna ja homme pannakse uus asfalt maha Rohu tänaval Lina ja Kanepi vahel, Kadri tänaval Rohu ja Aasa vahelisel lõigul ning Saviaugu tänaval Telliskivi ja Rohelise vahel.

Homme asfalditakse Raua, Lõo ja Kulla tänava eri lõike. “Kohtades, kus tänavaid asfalditakse, on liiklus ümber suunatud naabertänavate kaudu,” täpsustas meedianõunik.

Samuti hakati täna freesima Kaubasadama tee lõike, homme on seal kavas asfaltida.

Teisipäeval ja neljapäeval valmistatakse asfaltimiseks ette Turba tänava lõike.

“Täna ja homme profileeritakse Mai 7 ja 45 maja esist, mille asfaltimine on kavas reedel,” tõmbas Roosaar nädala teetööde loendile joone alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles