Lähipäevil kerkib õhusoe 27 kraadini

BNS
Copy
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi ootavad lähipäevil ees soojad suveilmad, kui õhusoe kerkib kohati 27 kraadini.

Homme tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 2–8 meetrit sekundis. Sooja on 20–25, rannikul kohati 18 kraadi.

Laupäeva öösel tuleb selge sajuta ilm. Valdavalt puhub lääne- ja loodetuul 1–7 meetrit sekundis. Sooja on 9–14, rannikul kohati 16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1–7 meetrit sekundis. Sooja tuleb 20–25, kohati kuni 27 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Paiguti tekib udu. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1–5 meetrit sekundis. Sooja tuleb 9–16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1–5 meetrit sekundis. Õhusoe jääb 21 ja 26 kraadi vahele.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 meetrit sekundis. Sooja on 10–17 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 meetrit sekundis. Sooja tuleb 22–27 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles