Sadama korvpallimeeskond palkas teisegi andeka noortekoondislase

Märt Pilme
, reporter
Copy
Hugo Toom (vasakul).
Hugo Toom (vasakul). Foto: Siim Semiskar

Kui eile teatas Pärnu Sadama korvpallimeeskond, et on löönud käed 18aastase noortekoondislase Kasper Suuroruga, lisandus täna nimekirja Eesti U18 esinduse üks liidreid Hugo Toom.

17aastane ja 197sentimeetrine Toom pallis sarnaselt Suuroruga eelmisel hooajal esiliiga G4S Noorteliiga tiimis. Noormees näitas seal silmapaistvaid numbreid, panustades 32 minutiga keskmiselt 22 punkti, 5,4 lauapalli, kolm resultatiivset söötu ja 2,3 vaheltlõiget.

Aasta alguses U18 koondist Läänemere karikaturniiril esindades olid tema keskmised näitajad 18 minutiga 13,3 silma ja 4,7 lauapalli.

“Hugo on veel päris nooruke, aga kehaliselt juba valmis meeste vahel mängima. Ta tõestas eelmisel hooajal nii esiliigas kui noortekoondise mängudes, et oleks vaja juba järgmine samm teha. Usun, et tal on Pärnus väga head partnerid, kellega treenides konkureerida ja areneda,” rääkis Sadama peatreener Heiko Rannula klubi vahendusel.

Pärnu meeskond on komplekteerimisega lõpusirgel ja nimekirjas on kümme pallurit. Peale kahe noortekoondislase mängivad järgmisel hooajal Karl-Martin Kask, Lauris Blaus, Linards Jaunzems, Mihkel Kirves, Märt Rosenthal, Rannar Raap, Kaspar Lootus ja Mihkel Kersalu.

Pärnu kossutiim otsib veel mängujuhti. Klubi eestvedaja Johan Kärp on praeguse seisuga rahul. Eriti head meelt tunneb tiimi juht noorte üle, kes soovivad siin areneda ja teha sammu edasi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles