Eeloleva nädala esimene pool toob taas äikest

BNS
Copy
Läänest lähenev madalrõhkkond toob eeloleva nädala esimeseks pooleks taas hoovihma ja äikest.
Läänest lähenev madalrõhkkond toob eeloleva nädala esimeseks pooleks taas hoovihma ja äikest. Foto: Ants Liigus

Läänest lähenev madalrõhkkond toob eeloleva nädala esimeseks pooleks taas hoovihma ja äikest, kuid õnneks kerkivad kõrgeimad õhutemperatuurid siiski tunduvalt üle 20 kraadi.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3–9 meetrit sekundis. Sooja tuleb 9–14, rannikul kohati 17 kraadi. Esmaspäeva päeval hakkab saartelt alates pilvisus tihenema ja vihmasadu levib aeglaselt üle mandri itta. On äikeseoht, Kirde-Eestis aga püsib peamiselt sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2–8 meetrit sekundis. Sooja tuleb 20–25, rannikul kohati 18 kraadi.

Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja valitseb äikeseoht. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 2–8 meetrit sekundis, äikse ajal on tuul puhanguline. Sooja on 12–17 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 2–8 meetrit sekundis, äikse ajal on tuul puhanguline. Sooja on 19–24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on samuti muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub kagu- ja lõunatuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Sooja on 11–17 kraadi. Kolmapäeva päeval on endist viisi muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja valitseb äikeseoht. Tuul pöördub edelasse, puhudes 5–11, rannikul iiliti 15 meetrit sekundis. Sooja tuleb 18–23 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles