Galerii Naised Köögis ja fantaasiapillimängija Silver Sepp pidasid Vallikäärus muusikalist kahevõitlust

Copy

Naised on köögis ja mehed garaažis, kokku saavad nad ühes elufaasis. Nii laulis eile Pärnu Vallikääru ebatraditsioonilisel laval kvartett Naised Köögis. Kontserdil “Kohtumispidu” räägiti lastest, emadusest, naistest ja naine olemisest, perest, elust ja maailmast, uudistest ning meestestki. Just viimasena mainitute eest kõneles üritusel Treimani külast pärit muusik Silver Sepp. Fantaasiapillimängijana saabus ta omamoodi amfiteatri kogu Eestit näinud sisemaailmapurjekaga, mis ehitatud aastate eest ema soetatud autosse, ühes suuskadest ja plasttorudest meisterdatud instrumendid.

Ilusat augustikuist suveilma ja kontserti oli Vallikäärus kaemas mitusada pealtvaatajat, kümmekond kuulajat leidis aseme värava taga. Muusikute endi üllatuseks oli Pärnu publikus harjumuspärasest enam mehi. 

Muusikalisel kohtumispeol kõlasid 2013. aastal folgipealinnas Viljandis loodud naisansambli suurimat hitid, sealhulgas “Aasta ema”, mis räägib kaheksa lapsega üksikemast, ning “Klaara ja Veera”, mis kirjeldab müütiliste naiste püüdu luua ideaalset meest. Laulust käivad läbi tuntud eesti mehed nagu Arvo Pärt, Jaan Tätte, Koit Toome, Hannes Võrno, Rainer Vakra, nublu ja Pluuto. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles