Spordiveteranid tõid suvemängudelt esikoha

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnumaa spordiveteranide koondis saavutas esimeses grupis 141 punktiga esikoha. Keskel Pärnumaa esindaja Kaiu Kustasson.
Pärnumaa spordiveteranide koondis saavutas esimeses grupis 141 punktiga esikoha. Keskel Pärnumaa esindaja Kaiu Kustasson. Foto: Võrumaa spordiliit

Augusti teisel nädalavahetusel toimusid Võrus Eesti seeniorspordi ja spordiveteranide 53. suvemängud, kus mõõtu võeti kergejõustikus, võrkpallis, tänavakorvpallis, kettagolfis, petangis ja mälumängus.

Arvestus toimus kahes grupis: suured ja väikesed maakonnad-linnad. Pärnumaa spordiveteranide koondis saavutas esimeses rühmas 141 punktiga esikoha, kui edestas seitsme võistkonna hulgas Tartut (129) ja Viljandit (116). Järgnesid Lääne-Virumaa, Tallinn, Ida-Virumaa ja Narva. Teises grupis triumfeeris Võru (158), Järvamaa (141) ja Saaremaa (129) ees.

Kokku osales suvemängudel 15 tiimi. Pärnumaalased olid kergejõustikus ja võrkpallis viiendad, tänavakorvpallis esimesed, petangis kümnendad, kettagolfis kaheksandad ja mälumängus teised.

Pärnumaa spordiveteranide koondise juhatuse liikme Kaiu Kustassoni sõnutsi pidasid seeniorsportlased vaatamata väga kuumale ilmale vapralt vastu. “Meeleolu üle ei nurisenud keegi, sest kaunis linn ja järveäär meelitas nii mõnegi sportlase küll vette, küll linna uudistama. Tänu sellise toreda ja mõnusa suhtumise eest!” kiitis ta oma võidukat tiimi.

Eestvedaja avaldas tänu kõigile võistlejaile, tuues eraldi esile Aasa Kodasmaa, Valdo Knapsi, Priit Eensalu, Indrek Klaasseni, Kristel Kungla, Lii Rõõmussaare, Ülle Miili ja Andres Kasemetsa, kes komplekteerisid võistkonnad.

Pärnumaalaste tulemused

Kergejõustik

Pärnumaa edukamad:

Ludvig Tammann (M85+): kuld kuulitõukes ja hoota kaugushüppes, hõbe kettaheites ja odaviskes.

Heldur Sepp (M40+): kuld 100 meetri jooksus, hõbe kaugushüppes ja pronks kettaheites.

Erni Metsal (M80+): hõbe odaviskes, pronks kuulitõukes.

Raul Kond (M35+): kuld kettaheites, hõbe kuulitõukes.

Sven Koovit (M50+): kuld kettaheites, pronks kuulitõukes.

Juta Lemmik (N55+): kuld 100 meetri jooksus ja kaugushüppes.

Epp Lorents (N50+): kuld kaugushüppes, hõbe 100 meetri jooksus.

Janne Ojala (N35+): kuld kettaheites, hõbe kuulitõukes.

Piret Suitso (N70+): hõbe 60 meetri jooksus, pronks hoota kaugushüppes.

Pronks pendelteatejooksus: Mari-Liis Kaljur, Annika Maasing, Epp Lorents, Taimi Markson, Juta Lemmik, Heldur Sepp, Valdur Sepp, Andrus Toomla, Avo Kask ja Arnold Schmidt.

3x3 tänavakorvpall

Mehed 35+ 1. koht: Jaanus Nõmmsalu, Priit Eensalu, Janar Roman ja Janar Leemet.

Mehed 50+ 2. koht: Valdo Knaps, Tarmo Kalbus, Tarvo Kumel ja Tarmo Kose.

Naised 45+ 2. koht: Ülle Järv, Elo Pelissaar ja Aasa Kodasmaa.

Mälumäng

2. koht: Andres Kasemets, Matis Song, Tiit Lehtme ja Arvo Kask.

Võrkpall

N 35+ 2. koht: Kristel Kungla, Heli Maripuu, Made Vunk, Ülle Männiste, Tatjana Latõševa, Merike Pilve ja Reine Klettenberg.

Andmed: Kaiu Kustasson
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles