Pildid ⟩ Poola noored lõid Eesti koondise väravavõrgu Pärnus auklikuks

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy

Eesti U21 jalgpallikoondis pidi täna õhtul sammuma Pärnu Rannastaadioni murult riietusruumi noruspäi, sest Poola noored kihutasid EMi valikmängus eestlaste võrku kuus vastuseta väravat.

Poolakate avavärav sündis 4. minutil ja poolajavileks olid nende edunumbrid 3:0. Teisel poolajal duubeldas Poola U21 esindus skoori – lõpuvileks näitas tabloo tulikiri vastaste 6:0 võitu.

Pärnumaalastest pääses täna platsile klubivutti Eesti esiliigas Vändra Vapruses mängiv ründaja Martin Pärn, kes tegi koondisedebüüdi, pääsedes platsile vahetusest viimaseks pooltunniks. Ühtegi väravat ei saanud seekord kirja ei tema ega ta koondisekaaslased.

Vändra Vapruse ründaja Martin Pärn sai koondisedebüüdil kirja poole tunni jagu mänguminuteid, kuid vastaste väravalukku ta koos kaaslastega lahti muukida ei suutnud.
Vändra Vapruse ründaja Martin Pärn sai koondisedebüüdil kirja poole tunni jagu mänguminuteid, kuid vastaste väravalukku ta koos kaaslastega lahti muukida ei suutnud. Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

Pärnu Vaprusest koondisse kutsutud kaitsja Magnus Villota jäi Poola vastu pingile.

“Poola oli favoriit ja tuli võitma. Neil oli viimane mäng Bulgaaria vastu kehvake ja nad pidid siin kuidagi oma mainet tõstma. Eks nad teinud seda, mida pidid tegema. Meil oli keeruline,” tõdes Eesti noortekoondise peatreener Igor Prins mängujärgses intervjuus Soccenet.ee-le. “Meil oli plaan palli hoida ning tahtsime midagi luua, aga see nende pressing ja agressiivne mäng ... Mängu alguses oli palju individuaalset võitlust, kus jäime alla lihtsalt ja kaotasime kontrolli. See on praegu karm reaalsus. Homme vaatame mängu üle: kuidas paremini mängida. Oleme päris suuri pakke saanud ja see üks võit Läti üle ei heasta neid kaotusi.”

Eesti U21 koondisel on EM-valiksarja alagrupiturniiril kuue mängu järel kirjas kolm võidupunkti Läti eakaaslaste üle. Lätiga kohtutakse teisipäeval võõrsil järgmises mänguvooruski.

Alagruppi juhib Venemaa (17 punkti), Poola (13), Bulgaaria (8) Serbia (8) ees. Eesti tiim (3) edestab Läti noortekoondist (3) omavahelise mängu tulemust arvestades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles