Kevin Saar trotsis ebaõnne, ent naaseb Prantsusmaa meistrivõistlustelt pronksiga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kevin Saar.
Kevin Saar. Foto: Kevin Saar #311/Facebook

Koroonaviiruse tõttu lühendati tänavused Prantsusmaa quadracer’ite meistrivõistlused kaheetapiliseks ja need sõideti kahel järjestikusel pühapäeval. Mõõduvõtust võttis osa kolmekordne Euroopa meister Kevin Saar.

Pärnu motoklubi sportlane oli avaetapil Saint-Jean-d’Angély linnas 57 sportlase hulgas teine. Eile sõideti Euroopa tippude osavõtul Saint-Aignan-le-Jaillardis.

Saar oli kohe võistluste alguses heas hoos ja saavutas ajasõidus üldliidri Randy Naveaux’ ees poolesekundilise eduga esikoha. Pärnakas näitas head minekut esimeses võistlussõiduski, kui haaras kohe edu ja hoidis seda lõpuni. Teises sõidus madistas Saar terve teekonna Naveaux’ga, ent pidi viimaks belglase paremust tunnistama. Nõnda selgus meistritiitli omanik viimases sõidus.

Kolmas sõit algas eestlasele hästi, ent mootoriprobleemid sundisid Saare pärast poolt kihutamist katkestama. Esimene, teine ja 21. koht andsid etapil kuuenda koha. Kahe etapi kokkuvõttes oli Saar pronksil.

“Tuli tehniline probleem, aga selline see motosport on. Mul oli Prantsusmaal väga lõbus: sain tugevaid sõite ja Naveaux’ga võidelda,” võttis 20aastane Saar Prantsusmaa tšempionaadi kokku.

Kevin Saar.
Kevin Saar. Foto: Kevin Saar #311/facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles