JÄRELVAADATAV ⟩ Pärnu võrkpalliklubi kaotas maratonlahingu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu võrkpalliklubi
Pärnu võrkpalliklubi Foto: Mailiis Ollino

Eile tehti algust Credit24 võrkpalli meistriliigaga. Kui avamängus alistasid pärnakad kodusaalis TalTechi 3:0, siis täna oli võõral väljakul vastas kõvem pähkel ehk Tartu Bigbank.

Pärnakad alustasid Tartu ülikooli spordihoones suurepäraselt, kui võitsid esimesed kaks geimi: 25:20 ja 25:22. Vägevas hoos oli sarnaselt eilsega Läti kolmik Toms Švans, Atvars Ozoliņš ja Kristaps Platačs.

Kolmandas geimis jõuvahekord muutus ja kodumeeskond võitis omakorda kaks järgmist: 25:17 ja 25:18. Nõnda läks matš otsustavasse viiendasse geimi.

Pärnu alustas viimast geimi hästi, kui Taavet Leppiku kahe ründelöögi ja Ozoliņš serviässa toel asuti 3:0 juhtima. Tartu võttis aja maha ja haaras pärast seda initsiatiivi: pooli vahetati juba kodumeeskonna 8:5 eduseisul. Bigbank ei andnud enam edu käest ja võitis viimase geimi 15:9. Matš kestis kaks tundi ja 20 minutit.

Pärnu tiimi parimana tõi Ozoliņš 17 punkti. Platačs lisas 14 ja Švans 13 silma. Tartu poolel oli üleplatsimees Stefan Kaibald, kes tõi 19 punkti. 

Tartul oli pisut parem rünnakuprotsent (43 vs. 38), Pärnul omakorda vastuvõtt (55 vs. 51). Mõlemad teenisid blokist 11 silma. Pallinguässad Pärnule 5:4.

Pärnu järgmine matš tuleb pühapäeval kodusaalis, kui külla sõidab Saaremaa võrkpalliklubi.

Matš on järelvaadatav:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles