Galerii ja videod ⟩ Matusebüroo süütajale kutsuti kohtusaali kiirabi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy

Mullu augustis Pärnus Sillutise tänaval matusebüroo Viimne Tee kabeli ööpimeduses bensiiniga põlema pannud 29aastane Edgar Põldsam sai tellimuse 33aastaselt Silver Sarapikult, kes väitis talle, et see büroo on "ära tõusnud". 

Kohtuistung venis täna hommikul üle tunni võrra, sest kohtuniku soovil oodati istungile põlengus kahju kandnud Viimse Tee esindajat. Enne istungi algust palus süüpingis oodanud Põldsam arstlikku läbivaatust, sest üle keha väriseva mehe jutu järgi oli ta enesetunne vilets ja ta kaebas valu jalas.

Põldsami kaitsja Argo Küünemäe sõnutsi ei pannud Tallinna vangla Põldsamile reedel Pärnu arestimajja saates kaasa arsti välja kirjutatud ravimeid ja nii oli süüalaune neli päeva rohtudeta olnud. Põldsami läbi vaadanud kiirabibrigaadi hinnangul oli süüaluse seisund kohtusaali jäämiseks siiski küllalt hea. Ja kuna vanglast lubati kaitsja vahendusel talle kiiresti uued ravimid saata, otsustas kohtunik Indrek Nummert, et kohtuprotsessi algust pole põhjust edasi lükata ja süüalune võib oma ütlused anda istudes.

Süütamisele õhutamises kohtu all olev Sarapik, kes peab ehitajaametit, oli katnud näo kaitsemaskiga ja istus vaikselt oma kaitsja Hannes Toodu kõrval. Maski võttis ta eest istungi lõppedes, kui ajakirjanikud olid kohtusaalist lahkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles