Uhiuued lumemöldrid ootavad terviserajal külmataati

Copy
Keskuse arendamise eest peatöövõtjana vastutav osaühing Omatec koos alltöövõtja ValiceCariga on saanud pea kõik valmis ja enne tellijale töö üleandmist olid teha jäänud veel voolutööd.
Keskuse arendamise eest peatöövõtjana vastutav osaühing Omatec koos alltöövõtja ValiceCariga on saanud pea kõik valmis ja enne tellijale töö üleandmist olid teha jäänud veel voolutööd. Foto: Urmas Luik

Pärnu kandi spordirahvas on pikisilmi oodanud, millal Reiu-Raeküla terviserada nüüdisajastama asutakse: üle kümne aasta on siin-seal räägitud, et kõrgelt hinnatud liikumise-Meka vajab heitlike talvede tõttu võimalust kunstlund toota ja laotada, et koduuksest mõistlikus kauguses kehalist koormust nautida.

Tänavune talv – tulgu see kas või lumeta, ent piisava külmaga – lubab loota, et rajale võib minna kalli suusapaarigagi: kunstlume tootmise tagav tehnoloogia ja hooldustöid tegema asuv Pärnu spordikeskuse meeskond hakkavad võimaluse korral juba lähikuudel hoolitsema selle eest, et kolmekilomeetrisel valgustatud rajal oleks mõnus liuelda. Võimaluse korral sel põhjusel, et lume mõistlike kuludega tootmiseks läheb vaja vähemalt viit, ideaalis kümmet miinuspügalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles