Pildid ⟩ Restoranid võib kriisist päästa kvaliteetne teenindus ja omailmeline toiduelamus

Kati Saagim
Copy

Toiduedendaja Aivar Hanson märkis tänasel Pärnu restoranide nädala inspiratsioonipäeval, et Eestis on kaks piirkonda, mida pärgviiruse levik on iseäranis palju mõjutanud: Tallinna vanalinn ja Pärnu.

Hansoni sõnutsi on suvepealinna katsumus inimesi siia vaiksemalgi ajal meelitada.

Inspiratsioonipäev toimus esimest korda ning oli mõeldud eeskätt kohalikele toitlustusettevõtjatele ja valdkonna töötajatele.

Üritusel esinesid restorani- ja teenindusvaldkonna tegijad, jagamaks kogemusi ja andmaks inspiratsiooni. Hanson, kes rääkis sadakonnale huvilisele viiruse mõjust söögikohtadele, tõi esile, et kvaliteetne teenindus ja isikupärane toit aitavad koroonast tingitud olukorrast välja tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles