Tori valla arengukava muutmiseks tehti üle 160 ettepaneku

Pärnu Postimees
Copy
Tori valla arengukava läbivaatamisel tehti sellesse üle 160 muudatusettepaneku.
Tori valla arengukava läbivaatamisel tehti sellesse üle 160 muudatusettepaneku. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kevadel alanud “Tori valla arengukava 2018–2030” läbivaatamisel tehti sellesse üle 160 muudatusettepaneku.

Avalikel kohtumistel valla elanikega tehti 91 muudatusettepanekut, millest 37 suunati jooksvate tööde nimekirja. Vallavalitsus tegi 63 eedet ja avalikustamise ajal käidi välja veel 11 muudatusideed.

Arengukava muudatused kinnitati volikogus. Arengukava on valla eelarve koostamise, investeeringuteks raha taotlemise ja laenude võtmise alus. Samuti on selles toodud valla pika- ja lühiajalise arengu eesmärgid ja nende elluviimiseks vajalik tegevus.

2018. aastal võttis Tori vallavolikogu vastu valla arengukava aastateks 2018–2030. Igal aastal vaadatakse arengukava läbi ja lisatakse ettepanekuid.

Valla arengusuundade tutvustamiseks ja elanike ideede kogumiseks toimusid juunis avalikud arutelud. Elanikega kohtumistelt kogutud eeted jagati arengukava ettepanekuteks ja jooksvateks küsimusteks. Vallavalitsus suunas jooksvad küsimused vallavalitsuse spetsialistidele täitmiseks.

Muudetud Tori valla arengukava kinnitati vallavolikogus eelmisel kuul, kuid elanike ettepanekuid valla elu edendamiseks oodatakse endiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles