Vändra maadleja teenis kopsaka stipendiumi

Märt Pilme
, reporter
Copy
Helary Mägisalu.
Helary Mägisalu. Foto: Tradehouse Ilukaubamaja

Tradehouse’i ilukaubamaja andis kaheksandat korda välja noorsportlase stipendiumi, jagades kuue stipendiaadi vahel 20 000 eurot.

Vändra Suure Karu Poegade maadlejale Helary Mägisalule eraldati 4000 eurot. Niisama suure stipendiumi pälvisid kümnevõistleja Risto Lillemets, laskesportlane Reino Velleste ning sulgpalli paarismänguduo Kati-Kreet Maran ja Helina Rüütel. 2000 euroga toetati maletaja Mai Narvat ja jalgrattur Madis Mihkelsit.

Tradehouse’i asutaja Avo Kivimaa sõnas, et tänavu oli konkurss eriti tihe ja talendikaid noorsportlasi palju.
Tradehouse’i asutaja Avo Kivimaa sõnas, et tänavu oli konkurss eriti tihe ja talendikaid noorsportlasi palju. Foto: Tradehouse Ilukaubamaja

Tradehouse’i asutaja Avo Kivimaa sõnas, et tänavune konkurss kujunes eriti tihedaks ja talendikaid noorsportlasi jagus, mistõttu komisjonil oli valikut teha keeruline ja aeganõudev.

“Suurim katsumus oli finalistide seast valida need stipendiaadid, kes vääriksid meie toetust, kuid usun, et meie valik on olnud õige. Sportlased paistsid sel aastal eriti hästi silma video vormistamise oskustega ja videote kvaliteet olid sama kõrge nagu nende saavutused spordimaailmas,” rääkis Kivimaa.

Koos auhindade üleandmisega lubas ettevõte detsembrist jätkata kriisi tõttu ootele jäänud heategevuskampaaniaga “Spordihüpe”, kogumaks 1000 paari spordijalatseid, et toetada vähekindlustatud noorte ja suurperede laste sporditeed.

Praeguseks on noorteni jõudnud pea 200 paari jalavarje ja heatahtlike annetajate abiga kogutud üle 500 paari spordijalatseid. Kampaanias võivad osaleda kõik inimesed, kel leidub kodus spordijalatseid, mis on heas seisukorras, kuid ei leia kasutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles