Pärnumaale lisandus kuus nakatunut

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnumaale lisandus viimasel ööpäeval kuus nakatunut.
Pärnumaale lisandus viimasel ööpäeval kuus nakatunut. Foto: Kristjan Teedema

Viimasel ööpäeval Pärnumaal analüüsitud 250 koroonaviiruse testi seas oli kuus positiivset. Eestis kokku andis 5278 testist positiivse vastuse 355 ehk 6,7 protsenti.

Ühel Pärnumaa nakkusjuhtumitest saadi viirus töökohal ja teisel pereringis. Ülejäänud juhtude asjaolusid selgitatakse. Terviseameti Lääne regionaalosakond jälgib 11 nakatunuga Mai kooli ja üheksa nakatunuga Uulu põhikooli kollet ning Jõõpre Kodu kollet – hooldekodus on 14 nakatunut.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirus tuvastati 175 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 132 on Tallinnas

Ida-Virumaale lisandus 109, Tartumaale 22, Võrumaale kaheksa,  Põlvamaale seitse, Pärnu- ja Viljandimaale kuus, Jõgeva- ja Valgamaale viis, Järva- ja Lääne-Virumaale kaks nakatunut ja nii Rapla- kui Läänemaale üks. Kuue positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Tänase seisuga on haiglas 191 COVID-19 patsienti, neist juhitaval hingamisel on seitse. Ööpäeva jooksul suri kolm inimest. Kokku on Eestis surnud 112 koroonaviirusesse nakatunut.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on riigis 332,29 ja esmaste positiivsete testide protsent on kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles