Siris kaotas alles kaheksandas matšis

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu teise liiga sats sai hooaja esimese kaotuse.
Pärnu teise liiga sats sai hooaja esimese kaotuse. Foto: Bc Siris/starforest/Facebook

Korvpalli teises liigas palliv suvepealinna sats Siris/Starforest sai seitsme võidu kõrvale hooaja esimese kaotuse.

Kuremaal läksid vastamisi Saku ll liiga kaks paremat: Kalle Kollini treenitav Pärnu võistkond ja Priit Vene juhendatav Jõgeva VSK / Tartu Ülikool. Tasavägise matši võitis kodumeeskond Jõgeva 79:68.

Ehkki kahel tiimil oli suhteliselt võrdne visketabavus, sai määravaks vabaviskejoonele pääsemine: Jõgeva tiim teenis 32 vabaviset, millest tabati 24. Pärnu pääses joonele 17 korral ja sopsas neist 12-l.

Tänavuseks hooajaks rahvaliigast aste kõrgemale ehk teise liigasse tõusnud Pärnu tiim pidi läbi ajama kogenud meistriliigamehe ja suurima korviküti Janis Vahterita, kes tänavu panustanud keskmiselt 21,25 punkti. Samuti ei pallinud Jõgevamaal varem tippkonkurentsis kaasa löönud Mario Polusk ja Janter Aniste.

Rünnakuliidrite puudumisel skooris enim Sten Roosaar, kes panustas 26 punkti ja kaheksa lauapalliga. Elgar Tamsalu lisas 11 ja praegused Pärnu Sadama meistriliiga meeskonna liikmed Mihkel Kersalu ja Kaspar Lootus vastavalt 14 ja kaheksa silma. Jõgeva eest panustasid 20 punkti nii Jaanus Annok kui Sten Lillemägi.

Sirise plaan on tõusta järgmiseks hooajaks esiliigasse ja praegu asub tiim seitsme võidu ja ühe kaotusega esikohal. Jõgeva võitis seitsmenda mängu järjest, ent alustas hooaega kahe kaotusega ja on liigatabelis teine.

Teise liiga tabel.
Teise liiga tabel. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles