Šokikaotus Pärnule pani Tartu klubi fännid meelt avaldama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eilne Tartu ülikooli šokikaotus Pärnu korvpalliklubi meeskonnale on taaralinna klubi fännid niivõrd raevu ajanud, et nad algatasid suhtlusportaalis Facebook kampaania „Aita päästa Tartu korvpall!“.

„Tunned, et Tartu korvpallis oleks vaja muutusi? Oled juba ammu loobunud mängudel käimast, sest meestel pole motivatsiooni ning juhatuse otsused on enam kui veidrad?

Meile – fännidele - aitab! Me tahame taas näha Tartus kvaliteetset korvpalli ja täissaale! Tahame jälle mängida Euroopas! Me ei taha, et meie „kolmeaastased projektid“ lõppeksid juba esimese aastaga,“ seisab Facebookis tehtud üleskutses.

Protestiaktsiooni eestvedajad kutsuvad Tartu klubi poolehoidjaid oma meelsust avaldama ja näitama, et fännidele aitab üllatuskaotustest ja muust säärasest 27. jaanuaril enne Tartu Ülikooli ja Pieno zvaigzdesi mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles